O nama

Agenciju MOVEMENT čini tim mladih, kreativnih ljudi.

Naše ideje, iskustvo i sposobnosti izražavamo širokim spektrom delatnosti kroz WEB dizajn, internet konsalting, optimizaciju za pretraživače, održavanja informacionih sistema, projektovanje i izvođenja lokalnih  računarskih mreža i sl.

Zahvaljujući sopstvenom iskustvu u korišćenju interneta i internet usluga, postali smo svesni toga da je kvalitetna web prezentacija lična karta Vaše firme, a njeno pravilno i kvalitetno pozicioniranje na internetu ubuduće će predstavljati važan faktor u poslovanju Vaše firme.

Sve što Vam je potrebno da biste dobili web sajt je da nas POZOVETE ili putem email-a pošaljete osnovne inforamcije o Vama, Vašoj firmi ili delatnosti kojom se bavite. Ukoliko želite možemo i doći do Vas kako bismo utvrdili sve neophodne činjenice i počeli sa radom.

Glavna prednost naše agencije zasniva se na mogućnosti pružanja tzv. rešenja “ključ u ruke”, dakle izvođenja projekta od početka do kraja, od samog konsultovanja i planiranja izgleda sajta, izrade i obrade fotografija i video materijala, preko kvalitetnih grafičkih rešenja uz odgovarajući web dizajn, promocije vaše firme putem reklamnih flajera, bilborda, reklama, vizit karata, banera i svega ostalog što doprinosi kvalitetnijoj ponudi i dobrim rezultatima.

ZAŠTO BAŠ MI?

PROFESIONALAN PRISTUP

Višegodišnje iskustvo u korišćenju internet usluga i praćenje svih mogućih sadrzaja koje internet pruža, a kao najbitnije upoznavanje sa inostranim sajtovima i web dizajn rešenjima, učvrstilo je nas princip PROFESIONALNOSTI, koji se ogleda u svakoj fazi rada i obrađivanja projekta, bez obzira na to u kojoj meri je on zahtevan i obiman. Time stičemo poverenje naših klijenata i uslove za dugoročnu saradnju.

POUZDAN PARTNER

Svesni smo toga da je za jedan tako zahtevan projekat kao sto je izrada sajta potrebno mnogo toga pažljivo uskladiti i osmisliti. Zato smo tu da vrlo profesionalno pristupimo celom projektu i da u njega objedinimo kompletno naše znanje i iskustvo kako bi klijent bio zadovoljan.
Uz našu pomoć, kvalitetne savete, praktična rešenja, dobićete web sajt, grafičko resenje – logo Vaše firme, bilbord, flajer, vizit karte ili bilo šta što Vam je potrebno za kvalitetniji rad.

POVOLJNI USLOVI

Osmišljavanje i izrada web sajta predstavlja kreativan i zahtevan poduhvat, koji pre svega zavisi od toga kojom delatnošću se bavi firma kojoj se sajt radi kao i od potreba koje sajt treba da zadovolji. S tim u vezi, u mogućnosti smo da ponudimo širok spektar web dizajn rešenja za Vaš budući sajt.  Od toga će zavisiti i cena samog projekta i dužina trajanja izrade.

Kontaktirajte nas ODMAH!

Sve konsultacije i saveti su besplatni!


Ono što Vam naša Agencija može garantovati su:

  • PROFESIONALNOST
  • EFIKASNOST
  • POUZDANOST
  • POVOLJNI USLOVI POSLOVANJA!

Uspešni projekti

Brze do znanja

BRŽE DO ZNANJA je internet servis za individualnu pomoć u učenju sa iskusnim nastavnicima.

BRŽE DO ZNANJA je prvi i jedini Web-sajt u Srbiji koji omogućava online uslugu ovog tipa.
Naša vizija je da otvorimo tržiste davanja privatnih časova i omogućimo učenicima da daju svoje mišljenje o nastavnicima, podižuci na taj način standarde u ovoj veoma kompleksnoj i karakterističnoj vrsti usluge.

Izdvajamo

Sajt za jedan dan
Za samo 30 EUR.

Zakup domena
Izaberite naziv vašeg sajta, mi ćemo izvršiti proveru i ukoliko je slobodno kupiti ga za Vas.

Web hosting
Mi imamo posebne uslove kod hosting provajdera. Očekujte najpovoljnije cene kod nas.

Prevod Vašeg sajta
Ukoliko želite da Vam uradimo sajt na više jezika postoji mogućnost prevoda materijala na sve glavne jezike.

Web design

Movement design Studio